Description

Stilolapsi i printimit 3D është dhuratë e përkryer për fëmijët për të krijuar kryevepra 3D.
Ai mund t’i ndihmojë fëmijët të përmirësojnë të menduarit e tyre hapësinor dhe të zhvillojnë ide kreative. Është gjithashtu një lodër e mrekullueshme edukative për prindërit dhe fëmijët që të kalojnë kohë cilësore së bashku.

lEHTE PËR PËRDORIM DHE SHUME MË SIGURT

E veçuar me një komandim me një buton për vizatim aq të lehtë sa shkrimi, thjesht futje, nxehje, furnizim automatik . E shkëlqyeshme për fillestarët dhe artistët me përvojë/ entuziastët e 3D.
TEMPERATURË/SHPEJTËSI E RREGULLSHME

Mund të përdorni butonat për të kontrolluar shpejtësinë dhe temperaturën sipas dëshirës dhe për të gjetur mënyrën që ju përshtatet. Ekrani LCD ju lejon të monitoroni temperaturën e materialit dhe shpejtësinë e nxjerrjes kur ju pëlqen të vizatoni modelin 3D.

PEN 3D TË CILËSISË TË LARTË

Stilolaps vizatimi 3D është bërë nga material ABS miqësor ndaj mjedisit. Është i pajisur me filamente PLA me 12 ngjyra të bëra nga materiali jeshil jo toksik dhe jo irritues. Mund ta përdorni me qetësi pa u shqetësuar për ndotjen e mjedisit. Funksioni i dyfishtë i shpërndarjes së nxehtësisë në majë ju pengon të digjeni gjatë përdorimit.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Stilolaps per Printim 3D”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products