Description

Shijoni një personazh klasik dhe elegant që merrni me këto syze të ndryshimit të ngjyrave sapo te pasqyroheni ne diell.
Këto syze ndryshojnë ngjyre nga transparente ne gri sapo te bien ne kontakt me diellin.
Ngjyrat e skeletit te syzeve jane tre ngjyresh,Gri,Zeze,Flori.
Materiali i skeletit: Metal
Materiali i lenteve : Xham Normal  pa Nr.
Lente: Ndryshon ngjyre sapo te ekspozohet ne diell
Ngjyrat e skeletit: Gri,Zeze,Flori
Përdorimi: Femra
Peshë e lehtë dhe e rehatshme
E fortë dhe e qëndrueshme
Dimensionet: 130mm x 50mm x 30mm

https://www.youtube.com/shorts/N-bpuSnHfPg 

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Syze për Femra – Xhama që ndryshojne ngjyrë”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products