Description

Produkti ka RAM dhe chipset të fuqishëm për kryerjen e shumë detyrave pa problem.

Përmban dizajn kompakt që siguron transportueshmëri dhe ruajtje optimal.

Materiali me cilësi premium siguron qëndrueshmëri afatgjatë dhe përdorim të gjerë.

Bateria me kapacitet të lartë e fuqizon pajisjen për orë të gjata përdorimi me një karikim të vetëm.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Tablet Atouch A10 për fëmijë 4/64G”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products