Description

Hot dog Party Time është makineria e gatimit për hot dog. E shpejt dhe lehtë, në pak minuta hot dog-të me aromë të nxehtë, të përsosur për një festë të stilit amerikan në shtëpinë tuaj!
Ka një strehë të veçantë për ngrohjen e sanduiçeve dhe një skarë speciale që mund ta gatuani duke zgjedhur midis 5 niveleve të gatimit. Sapo të jenë gati, Hot Dog Party Time do t’i nxjerrë hot dogët tuaj falë nxjerrjes automatike… gati për t’u shërbyer në tryezë!

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Toster per Hot Dog Ariete 186”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Damiano 4.63 (8 Reviews)
  • Store Name: smart-shoppingtv
  • Address:
Visit Store
More Products