Description

Toster elektrik i cili nxeht shume shpejte edhe i pergatit ushqimet po me te njejten shpejtesi.

Tosteri elektrik ruan shijet e ushqimit pa e demtuar ate.

Ky toster ka nje sistem mbrojtes ndaj mbinxehjes.

Me funksion automatik kur arrin nivelin e mbingarkeses.

Me doreze ergonomike e cila nuk e transmeton nxehtesine dhe ju lejon qe ta zhvendosni me lehtesi.

Tosteri perbehet me pllaka antingjitese , keshtu do ta keni me te lehte me per ta pastruar.

Indikatore tregues per te kuptuar se kur eshte ne funksion tosteri.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Tostier Fuego EL-11A”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.73 (11 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products