Description

 

Tricikel per femije……

 • Timon qe komandohet nga prinderit.
 • Rrota te medha dhe te pershtatshem per cdo lloj terreni.
 • Tende djelli me disa pozicione.
 • Mbeshtetse kembesh ( shesh pushim kur femija nuk deshiron te ngasin tricikleten).
 • Buri.
 • Parakolp sigurie.
 • Pjese shtese e tekstilit per femijet e vegjel.
 • Material dhe ulesja e bute.
 • Nje kosh per te vendosur gjera te ndryshme.
 • Pedale te parreshqitshme.
 • Per femije 1.5 – 5 vjec.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Tricikel per femije Mikelino”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

shoppadmin 4.25 (12 Reviews)
 • Store Name: ShoppingTV
 • Address:
Visit Store
More Products