Vaditës Kopështi 360

1,290 L

Shitur nga: ShoppingTV

10 in stock

  • E përkryer për shtretërit e luleve, lëndinat, oborret, kopshtet me perime dhe barishte
  • Çdo tub fleksibël ka një grykë me 3 vrima të veçanta
  • Çdo vrimë është me kënd nga jashtë në 5 gradë në mënyrë që kur 3 rrjedhat shpërthehen dhe bien 20 metra larg, uji mbulon një zonë rreth 6 këmbë në diametër
  • Çdo kokërr petë rrjedh afërsisht 840 l/h ose 14 l/min
  • Madhësia: Përafërsisht. 90x100mm/ 3.54×3.94″

 

Ju kontrolloni spërkatjen vetëm të asaj që dëshironi të ujitet

Përshtatet me çdo formë ose model që mund të imagjinoni, është i shpejtë, i lehtë dhe argëtues për t’u përdorur

E përkryer për shtretër lulesh, lëndina, oborre, oborre, kopshte me perime dhe barishte

Ngjitet në një zorrë standarde kopshti

Kunji i përfshirë në tokë, ose montojeni në një gardh, bllok druri ose varëse

Çdo tub fleksibël ka një grykë me 3 vrima të veçanta

Çdo vrimë është e kënduar nga jashtë në 5 gradë në mënyrë që kur 3 rrjedhat shpërthehen dhe bien 20 meter larg, uji mbulon një zonë me diametër afërsisht 6 këmbë (rreth 28 meter katrorë për tub, përafërsisht 336 meter katrore për kokë petë)

Çdo kokërr petë rrjedh afërsisht 840 l/h ose 14 l/min

Çdo kokë koke është testuar me presion në 125 barMateriali: ABS (Akrilonitril Butadien Stiren) + PVC (Klorur Polivinil)

Madhësia: Përafërsisht. 90x100mm/ 3.54×3.94″

E përkryer për shtretërit e luleve, lëndinat, oborret, kopshtet me perime dhe barishte

Çdo tub fleksibël ka një grykë me 3 vrima të veçanta

Bëhu i pari që lë një përshtypje për: “Vaditës Kopështi 360”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Përshtypje

Nuk ka akoma asnjë përshtypje

Vendor Information

  • Address:
  • 4.75 4.75 rating from 12 reviews

Menu