Description

Vegla celiku shumë funksionale 18 ne 1.

Kuti e tërë veglash në pëllëmbën e dorës!

– Dizajni me 18 funksione përmban mjetet e mëposhtme: çekan, pincë të rrafshët, pincë për kapje tubi, prerës teli, thikë të drejtë, hapës për shishe, daltë, çelës (6 mm, 7 mm, 8 mm, 10 mm), teh i dhëmbëzuar, kaçavidë e vogël me kokë të sheshtë, skedar gozhdë, teh sharre, heqës grepi peshku, kaçavidë Phillips.

– PERDORIMI – Kamping,rregullime të thjeshta shtëpiake, të përshtatshme për t’u përdorur si një mjet urgjence në makinë.

– Materiali – Ky grup mjetesh është bërë nga çelik inox, dorezë druri, dizajn integrimi, i qëndrueshëm dhe i lëvizshëm.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Vegla celiku shume funksionale Tac Tool”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Damiano 4.63 (8 Reviews)
  • Store Name: smart-shoppingtv
  • Address:
Visit Store
More Products