Description

Aparat per Drejtimin e Gishtit | Gishti i madh i kembes & Deformimi i tij!

Aparat drejtues per gishtin e madh te kembes eshte projektuar nga nje kirurg ortoped dhe rekomandohet si nje alternative e vlefshme per te drejtuar gishtin e madh te kembes ne gjendjen e tij natyrale. Eshte i rehatshem, i sigurt dhe efektiv ne perdorim.

Ky produkt profesional i kujdesit shendetesor ndihmon per te ripozicionuar butesisht cdo devijim te gishtit te madh te kembes dhe qetesuar nga dhimbjet shqetesuese gjate kohes qe ju perpiqeni te pushoni. Rigjeneron butesisht tendinat e ngushta dhe muskujt e gitshtit te madh ne menyre qe te siguroje drejtimin e tij ne pozicionin natyral dhe me sa me pak dhimbje.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Aparat per Drejtimin e Gishtit te madh te kembes”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Damiano 4.63 (8 Reviews)
  • Store Name: smart-shoppingtv
  • Address:
Visit Store
More Products