Description

Nëse dëshironi të luani një rol aktiv në monitorimin e shëndetit tuaj, përdorni një komplet profesional të presionit të gjakut për të monitoruar presionin tuaj të gjakut, ashtu si mjeku juaj.
Ky sphygmomanometër me cilësi të lartë dhe me peshë të lehtë vjen me një rrip krahu dhe një stetoskop, si dhe një llambë të mbushur me dorë. Kjo do të thotë që nuk duhet të shqetësoheni për kontrollin e sasisë së presionit të ajrit që hyn në manshetë.
Një llambë e fryrë e operuar me dorë do të thotë që nuk duhet të shqetësoheni për kontrollin e sasisë së presionit të ajrit që hyn në manshetë.
cilësi profesionale.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Aparat Tensioni Aneroid me Stetoskop”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV-pm1No ratings found yet!
  • Address:
Visit Store
More Products