26Products found
View
ImageNameSummaryPriceBuy
"Mbeshtetes Shpine Back Pain"

Kodi; KK-242

990 L2,990 L
Aparat Degjimi F-135

Kodi:kk-10

1,990 L4,000 L
Bastuni Get Up & Go Cane

Kodi:KK-185

2,900 L4,000 L
Bastuni Trusty Cane

Kodi: kk-16

1,990 L
Corape me zinxhire Zip Socks 1+1 FALAS

Kodi: kk-151

1,490 L2,990 L
Dyshek 2ne1 masazhator dhe ngrohese

Kodi: K151-46

3,990 L
Furce dhembesh elektrike

Kodi: K139-183

2,790 L
Gjysem sholle ortopedike silikoni

Kodi: Gj – 189

1,090 L
Jastik Masazhues me 6 boshte

Kodi:

2,990 L
Korrigjuesi Inteligjent per Shpatullat - "Smart Sensor Corrector"

Kodi: k86-142

1,490 L
Korse ''Abdomen Waistband" 2 Cope 790

Kodi: KK-73

450 L2,200 L
Korse Genie Slim Panties 360 2 cope 790 Leke

Kodi: kk-243

450 L3,000 L
Korse Stovepipe Pants

Kodi: KK-244

450 L3,000 L
Lehtesues dhimbjesh Be Active

Kodi: kk-132

990 L2,900 L
Masazhator dhe ngohese 2ne1

Kodi: k133-74

3,490 L3,990 L
Masazhator dhe ngrohese 3ne1 per sendile dhe karrige

Kodi:K151-6

3,490 L4,000 L
Maske per femije

Kodi:I00011

120 L
Mbeshtetes shpine Copper fit

Kodi: F-566

990 L1,990 L
Mbeshtetes shpine per karrige te ndryshme dhe makina

Kodi:K216-01

590 L1,190 L
Oximeter per matjen e pulsit

Kodi: K251-1

2,190 L3,990 L
Sholle ortopedike silikoni

Kodi: Gj – 187

1,490 L
Silikon per drejtimin e gishtave te kembeve 2 cope

Kodi:K203-19

790 L
Taka te brendshme 'Elevate Al Instante'

Kodi: kk-40

1,490 L1,990 L
Vibroaction - Produkt Dobesimi1,990 L3,990 L

Menu