Description

Per pastrim xhentil dhe te efektshem ju sygjerojme kete pajisje ,pasi maja e saj prej silikoni nuk do te demtoje veshin tuaj ne brendesi.Me drite Led ne pjesen e saj te pasme qe ju te mund te shihni me qartesi .

Pajisja nuk i shtyn papastertite ne brendesi sic mund te bejne kruajteset e vesheve prej pambuku por ajo largon me kujdes papastertite..

Kujdes: Nese vuani nga mosdegjimi mos e perdorni.

Ne brendesi do te gjeni 4 koka dhe nje furce per perdorim te efektshem te produktit.

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Pajisje per pastrimin e vesheve WaxVac”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.70 (10 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products