Description

Jepini veshit tuaj degjimin e munguar me Aparatin e Degjimit JECPP F-135.

I lehtë dhe kompakt, nuk do të ndiheni sikur e keni vendosur.

Nëse dëgjoni zhurmë, ju lutemi sigurohuni nëse e vendosni fort shtojcën e veshit ose përdorni një tape të përshtatshëm të madhësisë te projektuar me çelësin e volumit.

Vjen me 2 bateri dhe 3 veshore me madhësi të vesheve.

Prodhimi maksimal i zërit: 130 +/- 5db

Fitimi i zërit: ≥50db

Gama e frekuencës: 300-4000Hz

Zhurma e hyrjes: ≤30db

Tensioni: DC 1.5V Aktual: ≤4mA

Paketa përfshin: 1 x JECPP F-135

Akses pa tela për dëgjimin e zërit përforcues të veshëve 1 x Box 3 x veshore 2 x bateri qelizore 1 x Manuali i Përdorimit

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Aparat Degjimi F-135”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ShoppingTV 4.70 (10 Reviews)
  • Address:
Visit Store
More Products